Anzac Day

ANZACDAY

Anzac Day – 25 April – is one of Australia’s most important national occasions. It marks the anniversary of the first major military action fought by Australian and New Zealand forces during the First World War.

Avui Austràlia i Nova Zelanda ha celebrat el Anzac Day, recorden la batalla de Galipoli,        (Turquia 25 d’abril de 1915) a la qual molts soldats d’Austràlia, Nova Zelanda i Regne Unit van morir durant la Primera Guerra Mundial.

Tot i que el temps no ha acompanyat, ha estat curiós veure tanta gent celebrant aquest dia, la ciutat estava plena de «poppies» (roselles). Molta gent gran amb els uniformes, medalles i també molts joves vestits de mariners, soldats. Sense cap mena de dubte un dia molt bonic!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s